Köszöntjük weblapunkon!

„...az öreg autóknak lelke van. Olyan korokat éltek át, annyi mindent láttak, hogy amikor gazdáik vezetik ?ket, együtt élhetik át a vezetés egy teljesen más fajta, csodálatos élményét. Kis példányszámban készült ritkaságokat kutatunk fel. Ezeket a megfakult, kicsorbult "ékszereket" eredeti állapotúra építjük újjá (restauráljuk), hogy új gazdája örömére társa legyen hosszú id?n át... az autót nem egy tárgyként, hanem társként kezeljük. Szeretjük, meggyógyítjuk, lábra állítjuk ?ket, hogy eredeti pompájukban tündökölhessenek. Ez minket örömmel tölt el... Ez az öröm a mi sikerélményünk. A klasszikus autók életérzését csak az értheti meg, aki részese ennek a csodának...”

Commandante Waj

A Classicautomobile divízió az 1997-ben alakult Art-Index Kft. önálló brandjeként tevékenykedik. A személyi állomány (Classicautomobile divízió) stabil, szakképesítéssel rendelkez? szakemberekb?l áll, akik folyamatos szakmai továbbképzésen vesznek részt.

A vállalkozást Warvasovszky János (okl.közl.mérnök/BudapestiM?szaki Egyetem, okl.közgazda ESG/Paris, PTE Ph.d doctorandus/Pécs) vezeti.

Az évek folyamán az angol autók váltak kedvenceinkké. Sokan panaszkodnak, hogy megbízhatatlanok. Mi úgy gondoljuk, hogy az angol autók tervezésénél egy jó tea mellett az angol mérnökök máshonnan közelítettek meg egy-egy technikai kérdést. Rengeteg gyári szakirodalommal (Rolls-Royce, Bentley, Jaguar, Jensen stb.) fegyvereztük fel magunkat és az id? múlásával sikerült ráhangolódnunk a brit autók bonyolult, de gyönyör? lelkivilágára. Az „old ladies” and „old gentlemen” autók meghálálják gondoskodásunkat és a megbízható, minden más nemzet autóinál fejedelmibb luxus életérzésével kényeztetik majd társaikat, a leend? új tulajdonosokat...